Kohti ensimmäistä adventtia


Muutama vuosi sitten liimasin vanhoihin, alumiinisiin leivoskakkuvuokiin netistä tulostettuja enkeleitä ja sipaisin ympärille kimalleliimaa, ja ai että tuli nätti joulukoriste. Nyt ensin siivottuani kävin kipaisemassa talomme ylisiltä joulukoristelaatikosta esille nämä aarteet ja samalla laitoin myös "tunnelmavalot" olohuoneeseemme tuomaan hämyisää tunnelmaa.



Marraskuu on vierähtänyt töiden merkeissä lähes kokonaan, ja villasukkatehtailu pitänyt illat kiireisinä niin ettei bloggailuun ole jäänyt juuri aikaa.


Ensimmäisenä adventtina emännöin Tupperware -kutsuja, joka kuullakseni on kohta jo katoavaa kansanperinnettä. Leipomisurakka häämöttää viikonvaihteessa edessäpäin, josko sitä ensimmäiset piparit paistaisin. Kutsuvieraille ajattelin leipoa myös glögikakkua, jonka reseptin bongasin Pinterestin laajasta valikoimasta. Laitan kakusta kuvaa ja leivontaohjetta myöhemmin tänne blogiin.

Niin se vain talvi tulla tupsahti, ensin oli kuuraa ja sitten satoi pari senttiä lunta. Kuvassa kuurainen Lapinnauhus ennen lumisateita, jo voipi brittimedia lopettaa Crapland mainostamisen.

Näillä ajatuksilla kohti ensimmäistä adventtia.

-Sanna-




Kommentit

Suositut tekstit